Domotica

Met Domotica automatiseert u uw woning

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan? Met Domotica kunt u van uw huis een waar comfortpaleis maken. De verlichting gaat automatisch aan als u het toilet bezoekt, de airconditioning koelt of verwarmt naargelang de temperatuur naar boven of beneden moet worden bijgesteld, de garagedeur of het toegangshek gaat open als u aan komt rijden (en alleen voor u natuurlijk). Het zonnescherm komt naar beneden als de zon hoog staat en het trekt zich terug zodra het donkerder wordt

Waar u in huis ook bent, u kunt uw favoriete muziek of radiozender beluisteren...

Vernuftige elektronica is er om u te dienen, uw leven comfortabeler en rijker te maken. Domotica levert daarvan het overtuigende bewijs. Lichtschakelaars zijn overbodig en uw woonvertrekken worden voorzien van bedieningspanelen. Met deze bedieningspanelen kunt u de verlichting, audiovisuele installaties, zonwering, beveiliging en de temperatuur binnenshuis in een handomdraai bedienen.
Dit is het summum van comfortabel en veilig wonen.

Bioscoopzaal

Met één handbeweging verandert uw kamer geruisloos in een bioscoopzaal met gesloten gordijnen. Een projectiescherm komt uit het plafond, terwijl het licht wordt gedempt. De muziek zwelt aan door onzichtbare luidsprekers, de temperatuur blijft op een aangename 21 Cº en camera’s waken over uw veiligheid.

Overdreven? Dat moet iedereen voor zichzelf beslissen. In technisch opzicht is het in elk geval mogelijk. Wij kunnen het voor u aanleggen. U kunt natuurlijk onderdelen uit het uitgebreide assortiment van Domotica kiezen.

Leg ons uw wensen voor en we zetten de mogelijkheden en de kosten voor u op een rij.

Wij hebben het KNX keurmerk en zijn gecertificeerd om Domotica installaties aan te leggen.

 

Wilt u meer weten over het automatiseren van uw woning en een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op, of bel: 0573 451 414.