Service & onderhoud

Service & onderhoud aan uw installaties

Installateur Stegeman installeert, de naam zegt het al, cv-ketels, complete badkamers, keukens, een beveiligingsinstallatie of een doodgewone buitenlamp, een keukenkraan...

De meeste van de bovengenoemde installaties hebben geen of weinig onderhoud nodig. Andere moeten jaarlijks of tweejaarlijks worden onderhouden. In alle gevallen geldt dat er een storing kan optreden door kortsluiting, een lekkage of slijtage. Het functioneren wordt hierdoor onderbroken en het comfort neemt af.

Gelukkig kunt u in die gevallen een beroep doen op de ervaren technici van Stegeman. We komen snel, nemen de situatie deskundig op en nemen passende maatregelen om het probleem te verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar om een storing op te lossen.

Goed onderhoud voorkomt storingen

Goed onderhoud vermindert de kans op storingen. Ook in dat opzicht zijn we u graag van dienst. We onderhouden de technische installaties door ze op gezette tijden een inspectie- en servicebeurt te geven. We vervangen dan die onderdelen waarvan de levensduur bijna ten einde is, zodat een storing in feite al wordt voorkomen voordat het zover is.

Servicecontracten

We onderhouden uw cv-ketel en alle andere installaties die uw wooncomfort bepalen. Wanneer u een serviceabonnement afsluit, dan bent u het voordeligst uit.

We zullen u zonder abonnement niet in de kou laten staan, maar u moet dan wel de reparatiekosten betalen en uiteraard de onderdelen. Vraag naar de voorwaarden en de kosten en we doen u een voorstel die past bij uw situatie. Vanaf het moment dat u een servicecontract hebt afgesloten, zijn de technische installaties in uw huis bij ons in goede handen, uw wooncomfort is gewaarborgd.

Storing

We staan 7 x 24 uren per week voor u klaar als er onverhoopt een storing optreedt. U zal blij zijn dat we zo dicht bij u in de buurt gevestigd zijn. Ook voor onderdelen hoeven we nooit ver te gaan.

Bijvullen

Hieronder vindt u een instructiefilmpje waarin u ziet hoe u uw cv-ketel zelf kunt bijvullen.

Ontluchten

In het onderstaande filmpje kunt u zien hoe u uw cv-ketel en verwarming kunt ontluchten

Wilt u een storing melden of heeft u vragen over onderhoud die storingen voorkomen, neem dan contact met ons op, of bel: 0573 451 414.