Loodgieterswerk

Gas, water riool aanleggen en storingen

Wanneer u uw gasnetwerk, waterleidingnetwerk of riool wilt uitbreiden, dan kunnen we dit voor u verzorgen. Wij hebben de expertise om dit veilig aan te leggen, zodat storingen worden voorkomen. Mocht zich een storing voordoen, dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar en lossen het snel voor u op.

Daken en goten

Een dak boven je hoofd is het minste wat een mens als uitgangspunt heeft. In het algemeen wordt er weinig naar een dak omgekeken. Het is er, het functioneert en we staan er niet bij stil. Maar als het daklood gaat scheuren of het zink corrodeert, dan krijgt vocht een kans schade toe te brengen aan plafonds en binnenmuren. Als de goten niet meer op hun taak berekend zijn, dan hebben ook de buitenmuren daaronder te lijden. Dat resulteert in vochtopeenhopingen, gevolgd door vochtdoorslag.

Het is dus belangrijk om uw daken en goten in ere te houden. Controleer ze regelmatig of laat dat door vakmensen doen. Schakel meteen een professional in zodra zich een lekkage voordoet. Hoe langer u wacht, hoe meer het probleem de kans krijgt om te groeien en de schade toeneemt. Wij werken met bitumen en duurzaam EPDM dakbekleding.

Onze gediplomeerde loodgieters komen graag in actie om bestaande problemen snel en adequaat te verhelpen. Hiermee voorkomen zij dat er op korte termijn nieuwe problemen ontstaan.

Aarzel daarom niet als er een vochtplek verschijnt: bel ons.

De vakmensen die wij in dienst hebben werken met koper, zink en lood aan daken, goten en hemelwaterafvoeren. Het solderen zit ons in het bloed en we zijn nooit ver weg als u ons nodig heeft. We komen langs en maken tijd vrij om het probleem te verhelpen

Wilt u meer weten over loodgieterswerk of wilt u een storing melden, neem dan contact met ons op, of bel: 0573 451 414.