Elektra

Verlichting e.a.

Een lamp ophangen is voor de meeste mensen een overzichtelijk karweitje. Als u ook hier mee geholpen wilt worden, dan kan dat natuurlijk. Lelijke stopcontacten vervangen door designstopcontacten vraagt meer vakmanschap. Hetzelfde geldt voor het vervangen van lichtschakelaars door dimmers. Het vervangen van verouderde leidingen, of het trekken van nieuwe leidingen, bijvoorbeeld voor buitenverlichting of elektra in de tuin, dat is werk dat u beter aan onze vakmensen kunt overlaten.

De aanleg van tuinverlichting op professioneel niveau is nog weer een stap verder. Naast dat er geulen gegraven moeten worden, moeten er ook waterdichte ‘sloffen’ in de grond worden aangebracht. Deze worden hermetisch afgedicht met keiharde kunststoffen, zodat ze niet worden aangevreten door ongedierte of worden aangetast door vocht. Tuinverlichting, opritverlichting, buitenlampen met bewegingsmelder, verlichting met schemerschakelaar, we installeren het graag. Vakkundig, snel en veilig.

We kunnen verschillende soorten verlichtingsartikelen en armaturen leveren. Als u zelf een mooie lamp heeft gevonden en u vindt het lastig om hem aan te sluiten, dan kunnen wij dat natuurlijk voor u verzorgen. We brengen graag licht in de duisternis!

Digitalisering van het huis

Wij kunnen uw hele huis digitaliseren. U kunt dan op afstand, via internet uw verlichting bedienen, de temperatuur regelen in huis, uw ventilatiesysteem aanzetten en nog veel meer. Wanneer u camera's in uw huis heeft, dan kunt u bij een melding de camera's in huis bedienen en kijken of u de politie moet waarschuwen. Wanneer u digitale tv in huis wilt, ook dan leggen wij dit voor u aan.

En wat dacht u van het aanzetten van het sprinklersysteem in uw tuin, om uw plantjes water te geven als u op vakantie bent.

Beveiligingssysteem voor uw huis

De moderne mens heeft meer bezittingen en daarom meer te verdedigen en te beschermen dan ooit het geval was. Natuurlijk zorgt u voor goed hang- en sluitwerk, draait u de voordeur op het nachtslot als u er even niet bent, maar is dat genoeg?

Inbrekers hebben een hekel aan licht, daarom installeert Stegeman buitenlampen met bewegingsmelders. We kunnen uw huis ook voorzien van camera’s, opnameapparatuur en bewegingsmelders. Met de opnameapparatuur kunt u later terugkijken wat de bewegingsmelder heeft geactiveerd.
Deze producten horen niet tot ons vaste assortiment, maar wij kunnen ze bij een van onze professionele, gespecialiseerde leveranciers voor u bestellen. Als u zelf de onderdelen aanschaft, ook dan installeren wij vakkundig en snel uw aankopen. Als wij geweest zijn, dan kunt u gerust slapen of het huis voor uren, dagen of weken in de steek laten, in de zekerheid dat er passende beschermingsmaatregelen zijn getroffen.

Onveiligheid komt niet alleen van buiten, ook in huis kan er wat misgaan. Er kan brand uitbreken of een gaslek ontstaan. In die gevallen is een detectiesysteem (een elektronische speurneus) in de vorm van een of meer rookmelders of CO melders, geen overbodige luxe. Sterker nog, het is wettelijk verplicht. We verkopen losse rookmelders en installeren vakkundig vaste detectiesystemen die op het elektriciteitsnet zijn aangesloten. Deze systemen worden in moderne huizen verplicht standaard aangebracht. Voor professioneel gebruik in winkels en andere openbare ruimten installeren we complete Sprinklerinstallaties.

We bezorgen u niet alleen een comfortabeler leven, maar we bekommeren ons ook om uw veiligheid!
We zijn niet voor niets het meest veelzijdige servicecenter in uw omgeving.

Wilt u meer weten over elektra of beveiligingsinstallaties, neem dan contact met ons op, of bel: 0573 451 414.