Sanitair

Sanitair voor uw badkamer of toilet nodig?

Stegeman heeft verstand van stromend water en al het sanitair dat daar aan vast zit. We installeren bijvoorbeeld een heel bijzondere keukenkraan, een apart vormgegeven of juist gewoon toilet, maar kunnen ook een buitenkraan installeren.

Van een buitenkraan tot en met het installeren van een complete badkamer met massagedouche en Turks stoombad, u kunt bij ons terecht. We kunnen het niet alleen leveren, we installeren het ook, professioneel en met aandacht voor kwaliteit.

Sanitair voor badkamer en toilet uitzoeken

Wat betreft de levering en keuze van sanitair zijn we met name installatiegericht. We brengen u in contact met onze betrouwbare en veelzijdige leveranciers van alle denkbare sanitair. In de showroom van onze groothandel vindt u de laatste trends. Voor prachtig sanitair dat ook nog eens vakkundig is geïnstalleerd bent u bij ons aan het juiste adres. Onze dienstverlening is ruim. Moet er een wc-vlotter vervangen worden, de riolering doorgeprikt, een pomp vernieuwd worden, we pakken het snel en grondig aan.

Keuken

Een keuken koopt u bij een gespecialiseerde leverancier of bij een bouwmarkt of een woonwarenhuis. De technische installatie van een keuken is ook specialistisch en dat kunt u beter aan vakmensen overlaten. Hier komen stromen van water, elektra en gas bij elkaar en het is van groot belang dat die stromen veilig en professioneel worden aangelegd.

We leggen graag het complete leidingenwerk voor uw nieuwe keuken aan, maar als alleen de kraan moet worden vervangen door een nieuwe dan komen we ook. Of we installeren een kleine warmwaterboiler onder uw gootsteen, zodat u niet lang hoeft te wachten op warm water dat van een andere verdieping moet komen. Met een kleine warmwaterboiler spaart u ook het milieu. U kunt natuurlijk ook denken aan een heetwaterkraan waar kokend water uit komt. Deze kraan geeft naast koud en warm water, direct water van 100 graden.

Wilt u uw een afspraak maken met onze groothandel om sanitair voor de badkamer of het toilet uit te zoeken? Neem dan contact met ons op, of bel: 0573 451 414.