Centrale verwarming

De juiste keuze cv-ketel brengt het hoogste comfort in huis

Wij onderhouden uw cv-ketel zodanig, dat hij jaren langer en probleemlozer meegaat. Is de levensduur na lange tijd voorbij of wilt u op energiekosten besparen door een zuiniger cv-ketel te laten installeren? Ook dan zijn we u graag van dienst.
We installeren onder andere de modernste Atag (HR) cv-ketels, al dan niet in combinatie met Atag zonnecollectoren voor als er bijvoorbeeld zo energiezuinig mogelijk moet worden verwarmd. Een andere mogelijkheid is dat we uw radiatoren voorzien van thermostaatknoppen, zodat u deze zelf kunt instellen voor het beste comfort. Wist u dat er tegenwoordig een radiator is voor elk type interieur? Ze zijn er zelfs van glas!

Vloerverwarming

Vloerverwarming is tegenwoordig buitengewoon populair. Dat komt mede omdat er flexibele infrarood matten verkrijgbaar zijn die geen warmteverlies kennen. De vloerverwarming straalt dan alleen nog naar boven. We kunnen de verwarmingselementen tegenwoordig ook in de wand wegwerken.

Airconditioning

De nieuwste generatie airconditioninginstallaties kunnen in veel gevallen niet alleen koelen, maar ook (bij)verwarmen. Deze installaties zijn er in alle soorten en maten, maar ook in tal van uitvoeringen, zoals extra geruisloze of hele zuinige versies. We houden het graag prettig bij u thuis.

Ventilatie

Als uw huis is uitgerust met een luchtverversingssysteem, of warmtewisselaar, dan is het belangrijk om goed onderhoud te laten plegen. Beide installaties hebben onderhoud nodig, óók het luchtverversingsysteem. Minstens een keer per jaar als er wordt gerookt in huis en eens keer in de paar jaar als dat niet of weinig gebeurt. Wij voeren het onderhoud graag voor u uit.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Heeft u vragen over cv-ketels of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op, of bel: 0573 451 414.