Diensten

Installateur Stegeman uit Ruurlo verzorgt alle installaties in huis

Wij zijn een allround installateur en verzorgen alle onderstaande diensten. De regio waarin wij actief zijn is de Achterhoek, met de plaatsen Zutphen, Doetinchem, Winterswijk, Groenlo en Lochem. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Centrale verwarming

Centrale verwarming en keuze voor de juiste cv-ketel is essentieel voor comfortabel wonen. Zorgeloos genieten van uw woning is belangrijk en daar staan wij voor. Lees meer over centrale verwarming.

Sanitair

Ook voor sanitair kunt u bij ons terecht. In de showroom van onze groothandel vindt u de laatste trends. Kies uw badkamer en wij installeren het voor u. Lees meer over sanitair.

Elektra

Wij installeren niet alleen uw cv-ketel, radiatoren, badkamer en toilet, wij leggen ook de elektra voor u aan. Zo heeft u alles onder één dak. Lees meer over elektra.

Loodgieterswerk

EPDM of bitumen dakbedekking op uw platte dak nodig of zink- en koperwerk, of wilt u uw gas- en waterleidingnetwerk aanpassen? Wij regelen het voor u. Lees meer over loodgieterswerk.

Service & onderhoud

Naast het installeren van uw cv-ketel plegen wij er ook onderhoud aan. En als er een storing is, dan staan wij 24/7 voor u klaar. Lees meer over service & onderhoud.

Duurzaam

Met een duurzame installatie zoals zonnepanelen, warmtepomp of zonneboiler spaart u niet alleen het milieu. Het is ook goed voor een lage energierekening. Lees meer over duurzaamheid.

Levensloopbestendig wonen

Wanneer u langer van uw woning wilt genieten, dan kunnen wij uw woning zo aanpassen dat het voldoet aan uw toekomstige wensen. Lees meer over levensloopbestendig wonen.

Domotica

Met Domotica kunt u al uw installaties in huis automatiseren. U kunt automatisch deuren openen of het licht van een bewegingsmelder voorzien. Het gemak dient de mens. Lees meer over Domotica.


Heeft u vragen over onze installatiediensten of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op, of bel: 0573 451 414.