Stegeman Installatietechniek draagt werkzaamheden over aan Dijkerman en Lammers

Per 1 januari 2020 zal Stegeman installatietechniek uit Ruurlo haar bedrijfsactiviteiten overdragen aan Dijkerman en Lammers installatietechniek uit Lochem. Bert Stegeman en Patrick Aarnink van Dijkerman en Lammers zijn dit overeengekomen.

Aanleiding voor Stegeman om te zoeken naar een oplossing was dat het grote aanbod van de werkzaamheden niet met de huidige bezetting kon worden uitgevoerd. Lang is er gezocht naar goede medewerkers, maar dit is helaas niet gelukt. Om de klanten van Stegeman toch de service en de betrouwbaarheid te kunnen blijven bieden die zij gewend waren, is Stegeman op zoek gegaan naar een goede oplossing. Deze oplossing is, na een aantal gesprekken, gevonden in de genoemde samenwerking.

De huidige medewerkers van Stegeman zullen worden ondergebracht bij Dijkerman en Lammers, zodat de vertrouwde gezichten bij de klanten van Stegeman over de vloer blijven komen.

Patrick Aarnink, eigenaar van Dijkerman en Lammers, is content met de overname van de bedrijfsactiviteiten van Stegeman Installatietechniek. "Het fundament onder ons bedrijf wordt verstevigd, er bied zich een fantastisch werkgebied aan met een mooi klantenbestand. Wij willen de positieve uitstraling en reputatie benutten om onze bedrijfsactiviteiten uit te breiden", aldus Patrick Aarnink.

Zie ook het persbericht in Achterhoek Nieuws